Харків’янам пообіцяли роздати маски. Безкоштовно

На кожного члена сім’ї видадуть по 1 масці

Сьогодні, 6 квітня, в Харкові на засіданні Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, вирішили роздати харків’янам безкоштовні маски.  Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі Харківської міської ради.

Так, повідомляється, що за рахунок коштів, виділених з резервного фонду, місто придбало в Китаї 1 мільйон масок. Їх вирішили безкоштовно роздати харків’янам. 

В міськраді кажуть, що роздаватимуть їх  через школи і дитячі садки міста, установи Департаменту праці та соціальної політики та Департаменту охорони здоров'я.

Зараз всі маски знаходяться у Міській клінічній лікарні №13. Розвозити по районах їх почнуть вже сьогодні. Роздача пообіцяли розпочату вже найближчим часом.

Крім того, в міськраді повідомили, що на цьому не зупиняться і закуплять ще 1 мільйон масок. Їх також обіцяють роздати харків’янам. Ймовірно, на зміну тим маскам, які пообіцяли роздати найближчим часом.

Нагадаємо, згідно з карантинними заходами щодо попередження поширення коронавірусу, містяни мають виходити на вулицю тільки у захисних масках. Згідно з рекомендаціями Всесвітньої організації здоров’я,  маску необхідно зняти як тільки вона стане вологою та викинути. Крім того, наголошується, що абсолютно всі медичні маски є одноразовими, тобто не призначеними для повторного використання.

Фото: vikna.if.ua

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 6 квітня, в Харківській області, як і раніше, 1 зареєстрований випадок захворювання на коронавірус.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися