У Харківській області працюватиме лише один пункт пропуску через кордон

Тепер перетнути кордон можна тільки на Гоптівці і тільки на автотранспорті

З завтрашнього дня, 7 квітня, на Харківщині працюватиме лише один пункт пропуску через кордон. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ в Facebook, передають  "Коментарі. Харків".

Так, з 00.00 год. 7 квітня в Харківській області можна буде перетнути кордон лише автотранспортом і лише у одному пункті пропуску – на Гоптівці.

Це пов’язано з посиленнями обмежень на кордоні через карантин. Зокрема, внесені зміни до розпорядження Кабінету Міністрів України № 288-р "Про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення".

Вже тимчасово закриті пункти пропуску (пункти контролю) через державний кордон для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного, автомобільного (для автобусів) сполучення. Таким чином, у зв’язку з тимчасовими обмеженнями, жодного пункту пропуску на державному кордоні, де здійснюється пішохідне сполучення немає.

Фото: objectiv.tv

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині затримали порушників самоізоляції. Двоє чоловіків, нещодавно повернулися з-за кордону,  підписали угоди про обов'язкову самоізоляцію, але через нетривалий час знову намагалися виїхати з країни.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися