На Харківщині усіх, хто перетинатиме кордон, відправлятимуть на обсервацію

Планується, що 14-денну обсервацію українці проходитимуть на території власних областей

На Харківщині усі особи, які перетинатимуть кордон після 7 квітня, мають відправлятися на 14-денну обсервацію. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Ці більш жорсткі заходи безпеки регулюються постановою Кабінету Міністрів України. 

Так, повідомляється, що в області розробляється план розміщення осіб на території тих регіонів, куди вони направляються. Головне завдання - швидко доставляти їх у необхідний регіон з території Харківської області, щоб вони проходили обсервацію на території власних областей.

Мешканців Харківської області планують розміщувати на території районів їх постійного проживання. Цю можливість в облдержадміністрації обговорили на окремій нараді з керівниками РДА.

В ХОДА кажуть, що такі заходи знімуть соціальне навантаження. Проте вони вимагатимуть злагодженості всіх дій щодо охорони людей, які будуть на обсервації, забезпечення правопорядку та організації підвезення харчування.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області вже більше тижня очікують з Києва результати тестів на коронавірус. Станом на першу половину дня, 6 квітня, в Харківській області зареєстрований 1 випадок захворювання на коронавірус, 31 людина має підозру на COVID-19. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися