В Харківській області вже більше тижня очікують з Києва результати тестів на коронавірус

За вихідні ситуація з підозрами на COVID-19 не змінилася

Станом на першу половину дня, 6 квітня, в Харківській області зареєстрований 1 випадок захворювання на коронавірус, 31 людина має підозру на COVID-19. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

Так, з посиланням на голову ХОДА Олексія Кучера повідомляється, що на сьогодні в області 31 особа має підозру на COVID-19. 15 з них знаходяться на стаціонарному лікуванні. Ще 17 осіб – на самоізоляції (у тому числі й та особа, в якої хвороба підтверджена).

Як повідомили  обладміністрації, з Києва так і не надійшло жодного підтвердження, або спростування підозр на коронавірус, які туди відправили.

Слід зазначити, що до цього останні дані щодо підозр в ХОДА повідомляли ще у п’ятницю, 3 квітня, ввечері. Причому особисто губернатор у соцмережах.

Так, повідомлялось, що за останню добу зареєстрували 10 нових підозр на COVID-19. Станом на 21:00 п'ятниці, 3 квітня, в Харківській області зареєстрували 32 підозри на коронавірус COVID-19. 30 очікували на підтвердження, 1 випадок був підтверджений, 1 спростований.

Тобто, виходить, що за вихідні, на Харківщині картина не змінилася.

Фото: delo.ua

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 6 квітня, в Харківській області, як і раніше, один зареєстрований випадок захворювання на коронавірус.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися