Коронавірус у Харківській області: за добу 1 нова підозра

З’явилися нові дані щодо захворюваності на коронавірус на Харківщині

Станом на 7 квітня в Харківській області зафіксовано 34 підозри на коронавірус. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Так, за даними Харківської ОДА, за останню добу з’явилася 1 нова підозра на коронавірус. Всього зафіксовано 1 випадок захворювання та жодного випадку одужання.

picture

Головне фото: EPA/Vostock-photo

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області вже більше тижня очікують з Києва результати тестів на коронавірус. Як повідомили  у Харківській обласній державній адміністрації, із столичної референс-лабораторії так і не надійшло жодного підтвердження, або спростування підозр на коронавірус, які туди відправили.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові створять мобільні бригади медиків, які перевірятимуть містян на коронавірус. Ця необхідність виникла через те, що у лікарів є певні підозри з приводу людей, які хворіють вдома. Для того, щоб хворі не переміщалися містом, мобільні бригади медиків будуть їх відвідувати і робити експрес-тести на коронавірус вдома.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися