Не «елітна забудова», а нова дорога: у Харкові планується побудувати автошлях вбік Харківського шосе

Дорогу побудують на виїзд із Сокільників

У місті планується будівництво дороги, яка пролягатиме від вул. Професорської у бік Харківського шоссе. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгенія Водовозова.

За словами чиновника, дорогу збудують на виїзд із мікрорайону "Сокільники".

"Необхідність у цій дорозі назріла давно. Наразі ми ведемо підготовчі роботи у районі дитячої залізниці. Інформація про те, що там планується звести будинок, не відповідає дійсності. Дитяча залізниця не постраждає", - наголосив віцемер.

Євгеній Водовозов повідомив, що будівництво дороги розпочнеться не раніше наступного року.

Таке роз’яснення було надане через те, що 19 жовтня в одному з телеграм-каналів було опубліковано допис з фото та відео місця, де розташований будівельний майданчик. Автор допису повідомив, що в лісопарку біля дитячої залізниці масово пиляють дерева, а "щоб люди не ходили", понаставляли таблички "обережно міни".

Також у телеграм-каналі припустили, що майданчик розчищено для будівництва "елітної забудови".

picture

picture

Q6274ait0WEZQlmtAi-rWr9Z7.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Накладено арештна нерухоме майно одного з приватних підприємств у Київському районі Харкова. Засновниця ПП – громадянка Росії, що проживає в Краснодарському краю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Площа нерухомого майна складає 274,2 кв.м. – це нежитлові приміщення, які було оцінено майже в 7,5 млн. грн. За процесуального керівництва окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, існує значний ризик вчинення дій службовими особами вищевказаного суб'єкта господарської діяльності на шкоду України, є необхідною заборона здійснення будь-яких реєстраційних дій щодо майна підприємства. Наразі вживаються заходи щодо передачі вказаного майна в АРМА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися