У Харківській області запустили свердловину з видобутку газу

Дебет становить понад 140 тис. куб. м газу на добу.

На Харківщині почали видобуток газу з високою продуктивністю. Це вдалося завдяки якісному проведенню 3-х стадій гідророзриву пласта, що дало змогу в повній мірі розкрити потенціал газоносних горизонтів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Нафтогазу.

Директор дивізіону “Розвідка та видобування” Групи Нафтогаз Олег Толмачев зазначив, що ця складна технологічна операція проводилася підрозділом компанії вперше. І завдяки злагодженій роботі професіоналів нова свердловина дала хороший результат.

е ще один внесок у забезпечення країни власним, українським газом", – зазначив Олег Толмачев,

Нова свердловина також дала цінну геологічну інформацію про будову однієї з ділянок родовища, а також додаткові дані для побудови 3D моделі родовища.

Усі роботи проводяться суворо у відповідності до безпекових та екологічних вимог, установлених державою, та контролюються відповідними службами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У місті планується будівництво дороги, яка пролягатиме від вул. Професорської у бік Харківського шоссе. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгенія Водовозова.

За словами чиновника, дорогу збудують на виїзд із мікрорайону "Сокільники".

"Необхідність у цій дорозі назріла давно. Наразі ми ведемо підготовчі роботи у районі дитячої залізниці. Інформація про те, що там планується звести будинок, не відповідає дійсності. Дитяча залізниця не постраждає", - наголосив заммера.

Євгеній Водовозов повідомив, що будівництво дороги розпочнеться не раніше наступного року.

Таке роз’яснення було надане через те, що 19 жовтня в одному з телеграм-каналів було опубліковано допис з фото та відео місця, де розташований будівельний майданчик.

Автор допису повідомив, що в лісопарку біля дитячої залізниці масово пиляють дерева, а "щоб люди не ходили", понаставляли таблички "обережно міни". Також у телеграм-каналі припустили, що майданчик розчищено для будівництва "елітної забудови".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися