На Харківщині не підтвердилася підозра на коронавірус у військового

Наразі військовослужбовець продовжує лікування

Підозра на коронавірус у військового, що перебуває у харківському шпиталі, не підтвердилася. Про це повідомив прес-офіцер Міністерства оборони в Харківській області Віталій Саранцев, передають "Коментарі. Харків".

Негативний результат дав і третій тест на COVID-19, який зробили хворому. Наразі військовослужбовець продовжує лікування. Стан його здоровя лікарі оцінюють як задовільний.

Фото: liter.kz

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що в харківському військовому шпиталі перебуває хворий з підозрою на коронавірус. Він із пневмонією потрапив до шпиталю 1 квітня. Пацієнту зробили три тести на коронавірус. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 7 квітня в Харківській області зафіксовано 34 підозри на коронавірус. За останню добу з’явилася 1 нова підозра. Всього зафіксовано 1 випадок захворювання та жодного випадку одужання. Результати підозр  на коронавірус з Києва на Харківщині очікують вже більше тижня. Із столичної референс-лабораторії так і не надійшло жодного підтвердження, або спростування підозр на COVID-19, які туди відправили.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися