Харків’яни стали в чергу, щоб працевлаштуватися в обсервацію

Незвичні вакансії з’явилися на Харківщині під час карантину

"Харків. Є робота. На межі фолу. Любителям адреналіну і просто тим, кому стало нічого жерти". Саме таке повідомлення на своїй сторінці в Facebook днями розмістила волонтер Анастасія Настенко, передають "Коментарі. Харків".

Як з’ясувалося, шукали людей, які б погодилися працювати в обсервації. Так, повідомлялося, що "днями Харків прийме борт з українцями. Їх помістять на обсервацію в сучасний величезний санаторій. Очікується 150 чоловік через 2-3 дні". Для їх обслуговування і набирали робітників.

Працівникам в обсервації обіцяли 12 тисяч гривень зарплати, офіційне працевлаштування, проживання у окремому корпусі з іншими працівниками, повноцінне харчування, засоби індивідуального захисту, вітамінотерапію, синглетно-кисневу терапію і навіть інгаляції з Декосаном. Крім того, повідомлялося, що "санаторій відмінний, ландшафтне озеленення, річка, ввечері можна порибалити". Робочий день з 8 до 18, проте, покидати санаторій заборонено. 

Крім того, повідомлялося, що в обсервації перебуватимуть здорові люди з негативними тестами, а охорону санаторію здійснюватиме Нацгвардія.

Серед умов та обов’язків йшлося про роздачу їжі в одноразовому посуді та допомогу молодшому медперсоналу.

Бажаючі попрацювати не забарилися. В наступному дописі волонтерки повідомлялося, що  людей набрали. Так, записалися 23 бажаючих попрацювати. При цьому потрібно 12 працівників.

Фото: media.az

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині всіх, хто перетне кордон, відправлять на обсервацію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися