У Харкові підвели підсумки конкурсу «Молода людина року - 2022»

Міський голова Ігор Терехов нагородив переможців конкурсу цього року.

Переможців та лауреатів міського конкурсу "Молода людина року - 2022" відбулося 26 жовтня у місті Харкові. Відзначив молодих та обдарованих молодих людей – міський голова Ігор Терехов, який подякував молодим харків'янам за їхній внесок у розвиток міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Щодня своїми досягненнями ви прославляєте Харків. Ви – майбутнє, але водночас – і сьогодення міста. Тому що саме завдяки вам проходить чимало процесів, і, дивлячись на вас, люди старшого покоління почуваються більш впевненими та захищеними. Також, як і ви, я вірю, що війна скоро закінчиться нашою перемогою, і ми всі разом відроджуватимемо Харків, робитимемо його ще більш красивим і комфортним", - підкреслив мер.

У цьому році у конкурсі взяли участь близько 150 осіб. Серед них на міському етапі визначили 11 переможців та 22 лауреата.

Довідка. Конкурс "Молода людина року" проводиться Департаментом у справах сім'ї, молоді та спорту з 2001 року. Мета конкурсу - підтримка обдарованої та талановитої молоді, заохочення значних досягнень у різних сферах суспільного життя, нагородження найкращих молодих спеціалістів у галузі виробничої, навчальної, управлінської, громадської та творчої діяльності.

AEnDGLXj1RSc8Pt3qYvSL_PIc.jpg

IiFzPO5YO_T_gpp6CcaukUkpz.jpg

v75HQEdNwu3vh2tXJyQTsQE_q.jpg

2DWmIV_ztxCKlIR-undg8AS1r.jpg

4M8wlfNFP5CRI4f3Jb5kxpp8q.jpg

fgSZqH1q7eJ5Gh0Kiko6A7MDQ.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині тривають роботи з відновлення нормальних умов життя та доступу до деокупованих населених пунктів. На звільнених територіях відновлюють автобусні маршрути. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Голова області розповів, що наразі  перевізники здійснюють рейси до населених пунктів семи звільнених громад. Автобусами із Харкова можна дістатися Куп’янська, Вільхівки, Слобідського, Новопокровки, Чугуєва, Малої Рогані, Черкаської Лозової, Елітного та Кутузівки.

З Чугуєва автобуси курсують до Малинівки та Чкаловського. За словами Олега Синєгубова, найближчим часом відновлять автобусні маршрути: Харків – Ізюм та Харків – Липці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися