Сім автобусів із Чехії вийдуть на маршрути Харкова вже завтра

Транспорт наданий чеським містом Пльзень.

Автобуси дванадцяти, п'ятнадцяти та вісімнадцяти метрів завдовжки вийдуть завтра на маршрути у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міського голови Ігоря Терехова.

За словами мера, два із семи автобусів курсуватимуть маршрутом 69е – від селища Жуковського до метро "Університет" через вулицю Рудика. Ще п'ятьма посилять два інші напрями. Від 602 мікрорайону до Клочківської ("Укрніїпротезування") та від вул. Наталії Ужвій до автостанції "Індустріальна".

"Дякую наших чеських друзів та мерію міста Пльзень за надані Харкову комфортабельні автобуси", – написав Ігор Терехов.

nvDOXo6YUJ8CsZimw4YbLBQRO.jpg

itRs6yhxmth-Q4ViuFN3OPeLS.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Північній Салтівці поновили автобусний маршрут №41. У Департаменті інфраструктури розповіли, що у Харкові відновили автобусний маршрут №41 . Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Поновлення роботи маршруту пояснили необхідністю забезпечити перевезення мешканців Північної Салтівки.

Автобус курсує наступним маршрутом: вул. Наталії Ужвій (біля тролейбуса) – вул. Леся Сердюка – вул. Академіка Павлова – автостанція "Героїв Праці". При цьому в Харкові з 26 жовтня закрили два тимчасові автобусні маршрути - №250е (вул. Євгена Котляра - вул. Беркоса) та 275е (вул. Бучми - автостанція "Героїв Праці").

У Департаменті інфраструктури міськради пояснили, що автобусні маршрути припинили через незначний пасажиропоток і з метою раціонального використання рухомого складу та паливно-мастильних матеріалів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися