Один з автобусних маршрутів у Харкові з десятого листопада змінено

Від сьогодні автобус №204е ходитиме за іншим маршрутом.

Автобус №204е з четверга, 10 листопада, курсуватиме за зміненим маршрутом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту інфраструктури Харківської міськради.

Повідомляється, що це зроблено для впорядкування роботи міського наземного пасажирського транспорту на період воєнного стану.

Так, автобус №204е ходитиме за таким маршрутом: вул. Наталії Ужвій (коло тролейбуса) – вул. Гвардійців-Широнінців – вул. Бучми – пр. Тракторобудівників – пр. Архітектора Альошина – пр. Олександрівський – пр. Індустріальний – пр. Героїв Харкова – автостанція "Індустріальна" (у зворотному напрямку: пр. Героїв Харкова – вул. Роганська – вул. Миру – вул. Дванадцятого Квітня – пр. Олександрівський – пр. Архітектора Альошина і далі за маршрутом).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Пам'ятник нерукотворний" демонтували комунальники: куди дінуть Пушкіна? (ФОТО). Подальшу долю пам'ятника російському письменнику вирішуватимуть харків'яни після Перемоги України.

Комунальники таки демонтували бюст Пушкіну в центрі Харкова. Мабуть тому, що ухваленого рішення убезпечити його від "вандалів" мішками із піском, було недостатньо. У Харківській міській раді опублікували відео демонтажу та повідомили, що подальшу долю пам'ятника російському письменнику вирішуватимуть самі харків'яни, але лише після перемоги України у війні з Росією.

"Цей пам’ятник, а, можливо й інші, мають бути збережені, а їхню подальшу долю демократичним шляхом, але вже у мирний час, вирішуватимуть саме харків’яни.", – написали у міськраді.

Нагадаємо, що учора у Харкові місцеві жителі спостерігали дивну картину: постамент із бюстом Пушкіну за допомогою спеціалізованої техніки закривали мішками з піском. Від когось чи від чого намагаються врятувати пам'ятник російському поетові, відповіли у Харківській міськраді.

Фото у соцмережах викликало обурення городян. Багато хто пропонував прибрати пам'ятник, пов'язаний з Росією. Можливо, саме тому його вирішили убезпечити від самоуправства та дочекатися офіційних висновків відповідних органів.

У міськраді зазначили, що пам'ятник Олександру Пушкіну у Харкові має статус національного значення, і питання його перенесення має вирішувати Кабінет Міністрів України. Таку відповідь на звернення громадськості надали у Харківській обласній військовій адміністрації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися