У центрі Харкова два дні буде заборонено проїзд деякими центральними вулицями: кого стосуються зміни

Проїзд буде заборонено тролейбусному маршруту №11.

Сьогодні та завтра буде змінено маршрут тролейбусу №11. Деякі центральні вулиці для електротранспорту буде заборонено. Це пов’язано  ремонтом контактної мережі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департамента інфраструктури Харківської міськради.

Так, два дні, у п’ятницю та суботу, з 9:00 до 15:00 тролейбус №11 курсуватиме так: розворотне коло "пр. Дзюби" - пр. Ново-Баварський - вул. Китаєнка - пр. Любові Малої - вул. Планова - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - пров. Сімферопольський - вул. Конєва - вул. Малинівського - вул. Благовіщенська - пл. Благовіщенська - вул. Коцарська - вул. Малинівського - вул. Конєва - пров. Сімферопольський - вул. Велика Гончарівська - вул. Семінарська - пр. Любові Малої - вул. Китаєнка - пр. Ново-Баварський - розворотне коло "пр. Дзюби".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За аналогією з погруддям Пушкіна від "вандалів" сховали і пам’ятник Миколі Гоголю. Фото обкладеного мішками з піском пам’ятника Гоголю в Харкові опублікувало "Суспільне". Комунальники, які проводили цю роботу повідомили, що демонтувати пам’ятник поки не планується.

Пам’ятник російському поету Олександру Пушкіну демонтували 9 листопада, його поки що відправили на зберігання, щоб убезпечити національну пам’ятку від місцевих мешканців, які проти того, щоб у місті залишалося хоч щось, пов’язане із Росією.

За таким принципом закрили мішками з піском і пам’ятник письменнику Миколі Гоголю, який теж вважається російським діячем. Але стосовно його приналежності до Росії суперечки йдуть і досі, тому що Гоголь народився в Україні, на Полтавщині, а його творчість теж пронизана українською культурою.

До речі, про те, щоб зносити пам’ятник Гоголю, ніде не обговорювалося, тому, можливо, Миколу Васильовича просто залишать на своєму місці, як "видатного українського письменника".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися