У Харкові ожеледиця та сніг: чи справляються комунальники (ФОТО)

Така погода буде триматися і наступного тижня.

У Харків прийшло похолодання, морози та сніг. За інформацією Укргідрометцентру, така погода буде триматися і наступного тижня: заморозки вночі, опади вдень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію синоптиків.

Чи справляються комунальники з ожеледицею, повідомляють у міськраді. Учора протягом усього дня більше двох тисяч комунальників та техніка розчищали дороги та тротуари від снігу, сьогодні – робітники борються з кригою.

У кожному районі міста більше сотні працівників посипають доріжки піском та спеціальною сумішшю, щоб харків’янам та гостям міста було комфортно пересуватися навіть у таку погоду.

Понад 900 працівників КП "Харківблагоустрій" посипають піщано-сольовою сумішшю тротуари та прибудинкову територію під час ожеледиці у місті.

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства, станом на 8:00 в Індустріальному районі працювали 118 осіб, у Київському - 82, у Салтівському - 223 робітники, у Немишлянському - 65, у Новобаварському - 75, в Основ'янському - 74, у Слобідському - 83, у Холодногірському - 46, у Шевченківському - 137 осіб.

4Rc1ypYQYEc-y2q3CbDLYGCr7.jpg

6nooODuOx57SvobOTjtwNJofw.jpg

QrAi10xAN61egPbR53-mHYbcf.jpg

FgtO8PfDBgPc27rJM_BNGPZ2R.jpg

FF08ECbISw58Fii7KGmU5vJQr.jpg

QTG90UnTcXq4Jypt5-7OvQuAq.jpg

sC_bKChTO4J4qEI6o4mxBBeGl.jpg

VK1HwHNpnaU2ImMGtKQcUxV1W.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Скільки школярі Харкова та області будуть на канікулах взимку – ХОВА. Для школярів області назвали дві дати зимових канікул. У Харкові та області шкільні канікули взимку триватимуть два тижні. Дати самих канікул у різних громадах різняться. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

 У більшості громад шкільні канікули заплановані з 26 грудня 2022 року до 8 січня 2023 року, повідомили в Департаменті науки і освіти ХОВА. У семи громадах Харківщини зимові канікули триватимуть з 30 грудня 2022 року до 15 січня 2023 року. Відповідне рішення ухвалили місцеві ради в Солоницівській, Малинівській, Південній, Сахновщинській, Старовірівській, Борівській, Барвінківській громадах.

Рятувальники ДСНС та поліція проводять з дітьми дистанційні уроки безпеки. У Харківських школах запровадили уроки мінної безпеки, де дітям розповідають, як розрізняти міни та вибухонебезпечні предмети, та як діяти при виявленні таких предметів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Так, з огляду на воєнний стан у країні, а також на випадки підриву на вибухонебезпечних предметах саме дітей, у школах та дитячих садках Харкова та області співробітники ДСНС проводять "Єдині уроки з безпеки".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися