В Харківській області коронавірус підозрюють у 9 медпрацівників

6 медичних працівників, які мають підозру на коронавірус, госпіталізували

Станом на четвер, 9 квітня, в Харківській області зафіксували підозри на COVID-19 у 9 медичних працівників. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер в соцмережах, передають "Коментарі. Харків".

6 медиків госпіталізували, 3 – перебувають на самоізоляції. В ХОДА повідомляють, що медики, у яких є підозри на коронавірус, не пов’язані з обслуговуванням хворих з COVID-19.

Крім того, 47 медпрацівників визначили як контактних осіб. 30 з них контактували з колегою, в якої згодом зафіксували підозру на COVID-19. 17 медиків – вони з різних лікарень – контактували з особами у яких зареєстрували підозру на коронавірус.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що підтверджувати підозри на коронавірус тепер можуть і в лабораторії в Харківській області. Тепер не прийдеться тижнями чекати підтвердження, або спростування підозр з київської референс-лабораторії. Тестування на коронавірус COVID-19 проводять в харківській лабораторії методом ПЛР, для проведення тесту потрібно 5-6 годин.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися