У Харківській області загудять сирени

Громадянам рекомендують зберігати спокій і продовжувати займатися своїми справами

У середу, 15 квітня, в Харкові та області перевірять роботу сирен. Про це повідомляє перс-служба харківської міської ради, передають "Коментарі. Харків".

В міськраді з посиланням на Департамент цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації повідомляють, що  електросирени включать о 14:25.

Технічна перевірка автоматизованої системи оповіщення населення проходитиме в плановому режимі.

Повідомляється, що переривчасте звучання сирен означає "Увага всім!". Під час перевірки засобів оповіщення громадянам рекомендують зберігати спокій і продовжувати свої справи.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові затримали зловмисників, які вночі підірвали банкомат на Олексіївці. В ньому знаходилося майже 2 мільйони гривень. Повідомляється, що двоє чоловіків залишили свою машину далеко від місця злочину і приїхали до банкомату на велосипедах. Однак правоохоронцям вдалося вирахувати машину злочинців і затримати їх. Викрадені гроші також знайшли.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на ранок, 10 квітня, в Харківській області 6 випадків коронавірусної хвороби. Останній, шостий випадок, зафіксували за минулу добу. Всі хворі – мешканці Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися