Єврейський благодійний фонд у Харкові відкриває пункти обігріву (АДРЕСИ)

У пунктах харків’яни зможуть отримати допомогу.

БО "Харківський єврейський благодійний фонд Хесед - Шааре Тіква" у партнерстві з територіальними центрами Київського та Салтівського районів відкриває пункти обігріву "Теплий хаб". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У цих пунктах харків’яни зможуть зігрітися, отримати професійну психологічну допомогу та у випадку тривалої відсутності електроенергії підзарядити телефон.

Адреси пунктів обігріву:

- вул. Валентинівська, 23-г, ст. м. "Студентська" (жовта двоповерхова будівля колишнього дитсадка). Графік роботи: з 9:00 до 15:00 щоденно, крім суботи та неділі;

- вул. Багалія, 12, ст. м. "Пушкінська" або "Архітектора Бекетова" (рожевий одноповерховий будинок). Графік роботи: з 8:00 до 17:00 щоденно, крім суботи та неділі.

Новини та анонси заходів у "теплих хабах" публікуватимуться у телеграм-каналах за посиланнями: Салтівський район та Київський район. Детальнішу інформацію можна отримати за тел.: (050) 392-21-71.

Проєкт реалізовано за фінансової підтримки глобальної єврейської гуманітарної організації "Джойнт" (JDC) та британського фонду "Всесвітня єврейська взаємодопомога" (World Jewish Relief).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Завод "Кулиничі" закривається через обстріли: подробиці

Підприємство "Кулиничі" потребує серйозної реконструкції.

Чугуївський хлібозавод, що наразі знаходиться у власності компанії "Кулиничі", закривається на реконструкцію. Про це повідомляють "Новини Чугуєва" з посиланням на коментар міського голови Галини Мінаєвої, інформують "Коментарі. Харків".

Мер міста розповіла про модернізацію Чугуївського хлібозаводу:

"Як і всі мешканці міста, міська влада і я особисто, теж зацікавлені в подальшому функціонуванні цього, одного із старіших і славетних підприємств Чугуєва. Сьогодні я мала тривалу розмову з власником компанії "Кулиничі" Володимиром Мисіком, який поінформував мене про стан справ на підприємстві та свої плани щодо його подальшої долі".

Власник компанії повідомив, що підприємство дійсно потребує серйозної реконструкції, в тому числі, і у зв'язку з недавніми обстрілами, коли була порушена цілісність будівлі та обладнання. Власник планує продовжувати роботу підприємства після завершення реконструкції. На час поки вона триває, працівникам буде надана робота на інших виробництвах компанії. Також збережуться всі податки, які "Кулиничі" сплачують в місцевий бюджет.

"Окремо Володимир Юрійович запевнив мене в тому, що в торгових точках буде збережено весь асортимент продукції, яка вироблялася на нашому хлібозаводі. Сподіваюсь, що незважаючи на війну, що триває, реконструкція підприємства успішно завершиться, і Чугуївський хлібозавод продовжить радувати містян та гостей Чугуєва нашим, самим смачним у світі хлібом", – зазначила мер Чугуєва.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися