Завод «Кулиничі» закривається через обстріли: подробиці

Мер Чугуєва розповіла подробиці.

Чугуївський хлібозавод, що наразі знаходиться у власності компанії "Кулиничі", закривається на реконструкцію. Про це повідомляють "Новини Чугуєва" з посиланням на коментар міського голови Галини Мінаєвої, інформують "Коментарі. Харків".

Мер міста розповіла про модернізацію Чугуївського хлібозаводу:

"Як і всі мешканці міста, міська влада і я особисто, теж зацікавлені в подальшому функціонуванні цього, одного із старіших і славетних підприємств Чугуєва. Сьогодні я мала тривалу розмову з власником компанії "Кулиничі" Володимиром Мисіком, який поінформував мене про стан справ на підприємстві та свої плани щодо його подальшої долі".

Власник компанії повідомив, що підприємство дійсно потребує серйозної реконструкції, в тому числі, і у зв'язку з недавніми обстрілами, коли була порушена цілісність будівлі та обладнання. Власник планує продовжувати роботу підприємства після завершення реконструкції. На час поки вона триває, працівникам буде надана робота на інших виробництвах компанії. Також збережуться всі податки, які "Кулиничі" сплачують в місцевий бюджет.

"Окремо Володимир Юрійович запевнив мене в тому, що в торгових точках буде збережено весь асортимент продукції, яка вироблялася на нашому хлібозаводі. Сподіваюсь, що незважаючи на війну, що триває, реконструкція підприємства успішно завершиться, і Чугуївський хлібозавод продовжить радувати містян та гостей Чугуєва нашим, самим смачним у світі хлібом", – зазначила мер Чугуєва.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни чули вибухи вночі: ракетами обстріляли об’єкт критичної інфраструктури

Під час "повітряної тривоги" у Харкові пролунало декілька вибухів.

Протягом минулої доби ударів по Харкову не зафіксовано. Але ворог продовжує інтенсивні обстріли Куп’янського напрямку. Окупанти наносили удари по позиціях наших військ в районах населених пунктів Червона Зоря, Красне, Стариця, Дворічна та Новомлинськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, у смт Ківшарівка Куп’янського району 63-річна жінка отримала осколкове поранення. Госпіталізована в середньому стані.

Близько 23:45 у м. Куп’янськ в результаті обстрілу із ЗРК С-300 пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури. Крім того, у Куп’янському районі через ворожі обстріли горіла двоповерхова адмінбудівля. Жертв та постраждалих немає.

За інформацією рятувальників ДСНС, у Куп’янському районі рятувальники ліквідували пожежу, спричинену ворожим обстрілом, у двоповерховій адміністративній будівлі. Інформація про подію надійшла учора о 06:00. На місце виїхали рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На час їх прибуття горіла зруйнована двоповерхова адміністративна будівля на загальній площі 50 кв.м. Жертв та постраждалих не виявлено. Вже о 06:10 вогонь вдалось локалізувати, о 10:50 ліквідувати. Рятувальники працювали постійно наражаючись на небезпеку повторних обстрілів.

За минулу добу на пожежах, що трапилась з побутових причин загинуло двоє людей. Події трапились у Індустріальному та Слобідському районах Харкова. Також вогнеборці врятували 1 чоловіка на пожежі, що трапилась у м. Валки Богодухівського району.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися