В одному з районів Харкова провели святкові заходи для переселенців

Діти та батьки були евакуйовані з прифронтових населених пунктів.

В Основ'янському районі Харкова відбулися заходи до Дня святого Миколая для дітей та їх батьків, які були вимушені покинути свої домівки у Харківській області, самому Харкові та інших областях України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

В Основ’янському районі міста знайшли прихисток понад 10 тисяч громадян, які через війну змушені були покинути свої домівки або втратили житло. З них – 203 жителі Харкова і області проживають у гуртожитку в районі. Райадміністрація і волонтери допомагають вирішувати їхні нагальні проблеми, зокрема, надають консультації з соціальних питань, підтримують психологічно, забезпечують гарячими обідами.

Маленьких мешканців, яких у гуртожитку  18, взяли під свій супровід студенти Харківської гуманітарно-педагогічної академії, змістовно організовуючи їхнє дозвілля.

У День Святого Миколая дітлахи стали учасниками ранкового інтерактиву, підготовленого майбутніми педагогами. Цього ж дня відбулося ще одне організоване іншими волонтерами свято, на якому діти отримали солодощі і канцелярське приладдя. Для малечі підготували ще багато новорічних сюрпризів та подарунків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову спробували наступати на Харківщині – Генштаб

Минулої доби рашисти застосували армійську авіацію у Харківській області.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах двадцяти п’яти населених пунктів. Серед них – Масютівка Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ворог обстріляв з артилерії позиції наших військ в районах населених пунктів: Вільча, Веселе, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Варварівка, Вільхуватка і Дворічна на Харківщині. Також, противник задіяв  ударний БпЛА та армійську авіацію біля Красного Харківської області.

На Куп’янському напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Новомлинськ, Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка і Крохмальне Харківської області.

Що буде з метро Харкова на новорічні свята

З 18 грудня посадка до вагонів поїздів Салтівської лінії обмежена.

У зв’язку з проведенням масових заходів на станціях Харківського метрополітену, з 18 грудня по 7 січня, буде тимчасово обмежена посадка до вагонів поїздів, що курсують Салтівської лінією метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського метрополітену.

У напрямку від станції "Історичний музей" до станції "Героїв праці" не буде відбуватися посадка у останній (п’ятий) вагон. У напрямку від станції "Героїв праці" до станції "Історичний музей" не буде відбуватися посадка у перший вагон. "Просимо вас враховувати вказані зміни та рівномірно розміщуватися по платформі під час користування Салтівською лінією метрополітену", – зазначили у комунальному підприємстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися