У Харкові перекриють рух на одній з вулиць на десять днів

Це пов’язано з виконанням аварійно-ремонтних робіт.

Рух транспорту на вул. Стефенсона, на ділянці від пр. Любові Малої до бул. Профспілкового, буде заборонений з 30 грудня до 9 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційній мережі у районі будинку №6-а по пр. Любові Малої.

Об’їзд закритої ділянки буде організований прилеглими вулицями. Також у районі будинку буде обмежена швидкість руху транспорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Правоохоронці показали наслідки атаки дронів та ракет у Харкові (ФОТО)

Російські військові атакували Харків дронами та ракетами.

У ніч на 29 грудня окупанти атакували безпілотниками об‘єкти енергетичної  інфраструктури у Харкові. За попередніми даними, ворог застосував дрони-камікадзе Shahed-136. Вранці російські військові повторно обстріляли енергетичну інфраструктуру Харкова — попередньо, ракетами типу С-300, випущеними з Бєлгородської області РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова та Куп’янської окружної прокуратури  Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Також 28 грудня військові країни-агресора обстріляли житлові сектори м. Куп‘янськ та смт Ківшарівка Куп‘янського району: є пошкодження та руйнування помешкань людей. Попередньо встановлено, що Куп‘янськ окупанти обстріляли з РСЗВ "Ураган". Прокурори спільно зі слідчими поліції зафіксували наслідки збройної агресії РФ та зібрали речові докази.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися