У Харкові на одному з проспектів ліквідують складну аварійну ситуацію: рух перекриють

Робітники назвали терміни виконання робіт.

Бригади комплексу "Харківводовідведення" відновлюють аварійний каналізаційний колектор діаметром 400 мм на пр. Любові Малої в Новобаварському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомив заступник директора з виробництва комплексу "Харківводовідведення" Ігор Вороненко, роботи ведуться безпосередньо на проїжджій частині, що ускладнює рух автотранспорту та пішоходів, тому реконструкцію колектора планують завершити у стислий термін.

"Ремонт складний, адже традиційно мережі водовідведення розташовані нижче за інші комунікації, на глибині не менше 4 м. Також у цьому місці непрості гідрогеологічні умови, і ми для якісного ремонту змушені застосовувати водознижувальну техніку. Вже завершені підготовчі роботи, зараз ведемо безпосередньо зварювальні та відновлювальний процес. Завершити плануємо до кінця тижня", - наголосив Ігор Вороненко.

За його словами, після локалізації аварійної ділянки, щоб не створювати проблем харків'янам, робітники налагодили перекачування стоків на весь період ремонту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові перекриють рух на одній з вулиць на десять днів

Рух транспорту на вул. Стефенсона, на ділянці від пр. Любові Малої до бул. Профспілкового, буде заборонений з 30 грудня до 9 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційній мережі у районі будинку №6-а по пр. Любові Малої.

Об’їзд закритої ділянки буде організований прилеглими вулицями. Також у районі будинку буде обмежена швидкість руху транспорту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися