«Я сиджу, посміхаюся». Учасник стрілянини на Кузнецькій у Харкові розповів свою версію конфлікту

Активіст Нацкорпусу Сергій Величко повідомив, що на місце події приїхав, щоб захистити свого товариша, якого ошукали

Один із присутніх під час стрілянини у Харкові на Кузнецькій, яка сталася у четвер, 30 січня, розповів свою версію того, що сталося. Відповідне відео він виклав у соцмережі сьогодні, 31 січня, повідомляють "Коментарі. Харків".

Сергій Величко, саме так звуть активіста "Національного корпусу", який розповів свою версію подій, записав відео за столиком кафе, за виглядом схожим на заклад харчування у торговому центрі. Слід зазначити, що саме його їм’я, як постраждалого в конфлікті, поширилося у соцмережах та ЗМІ. Проте у  самому "Нацкорпусі" заперечили свою причетність до інциденту.

Розповідь він почав зі слів: "Я сиджу посміхаюся з того, що пишуть про мене". Також молодик повідомив, що з ним все добре. "Я живий-здоровий, їм за двох, все гаразд", - сказав Сергій Величко.

Розповідачі про події, які сталися, активіст "Нацкорпусу" назвав неможливими будь-які рейдерські дії посеред білого дня поблизу дитячого будинку. Щодо інших версій подій, які ширяться в інтеренеті, активіст сказав, що "навіть коментувати не хоче".

Молодик розповів, що приїхав на зустріч, щоб захистити свого знайомого, якого "бандити надурили на гроші". Та замість мирної бесіди у переговірників полетіла граната та почалася стрілянина. Потім бандити втекли.

Також Сергій Величко сказав, що "всім, хто хоче очорнити ветеранів – відповідь одна – 63 стаття". Ймовірно він мав на увазі 63 статтю Конституції України, у якій говориться, що особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім'ї чи близьких родичів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер, 30 січня, вдень у Харкові, на Кузнецькій, пролунали кілька пострілів та вибух. Очевидці розповіли, що з місця події від’їхала машина білого кольору, у якій може знаходитися постраждалий. Правоохоронці оголосили операцію "Сирена", але того ж дня її зняли.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися