Харків’янам знову безкоштовно роздадуть маски

На заміну одноразовим маскам, які харків’яни отримали близько тижня тому, роздадуть нові

Мешканцям Харкова безкоштовно роздадуть ще 1 мільйон масок. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської міської ради.

Повідомляється, що у Харків надійшов другий мільйон медичних масок, які придбало місто.

Роздати харків’янам маски обіцяють найближчим часом. Так, повідомляється, що 750 тисяч масок роздадуть через школи та дитсадки. Їх отримають батьки для дітей і кожного члена сім'ї. 100 тисяч масок - через територіальні центри соціального захисту і ще 150 тисяч масок – медикам і персоналу лікарень.

Нагадаємо, згідно з карантинним заходам щодо запобігання поширенню коронавірусу, громадяни повинні перебувати у громадських місцях в захисних масках. Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я, маску необхідно зняти як тільки вона стане вологою і викинути. Крім того, наголошується, що абсолютно всі медичні маски є одноразовими, тобто не призначеними для повторного використання.

Фото: svidok.info

Також раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові на засіданні Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, вирішили роздати харків'янам безкоштовні маски. Їх місто закупило за рахунок коштів, виділених з резервного фонду. 1 мільйон масок придбали у Китаї. Крім того, пообіцяли придбати та роздати ще 1 мільйон масок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися