У Харкові на пожежі виявлено загиблу жінку

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

10 січня о 15:37 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку за адресою: м. Харків, вул. Гризодубової, 63. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця виклику прибуло 3 відділення Служби порятунку на автоцистернах. По прибуттю вогнеборців було встановлено, що горів житловий будинок на площі близько 80 кв.м. Під час гасіння пожежі вогнеборцями було виявлено тіло жінки 1942 року народження.

Пожежу було локалізовано о 16:40, а о 18:27 повністю ліквідовано.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вечірні фейєрверки у Харкові внаслідок "прильотів" по місту (ФОТО)

Учора ввечері у Харкові пролунало декілька гучних вибухів. О 22:54 начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти знову наносять удари по Харкову та області.

Вже о 23:51 очільник області повідомив: "Окупанти завдали ударів по Київському району Харкова. Зафіксовано влучання у склад піротехніки. Спостерігається детонація піротехнічних виробів.

Попередньо, без постраждалих. На місці працюють спеціалісти ДСНС".

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що "прильотів" було два, усі у Київському районі.

"Вибухи у Харкові внаслідок "прильотів" по Київському району. Попередньо - влучання у склад піротехніки. Про постраждалих наразі інформації немає. Щодо руйнувань - також знатимемо пізніше.

Ще один приліт також в Київському районі. За попередньою інформацією - без постраждалих та руйнувань", – написав мер міста.

До Харкова та області продовжують повертатися люди: Олег Синєгубов пояснив чому

Зараз в Харкові проживає більше мільйона людей.

Люди продовжують повертатися до Харкова та на деокуповані території. Про це під час пресбрифінгу повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, повідомляють "Коментарі. Харків".

"Наразі в Харкові мешкає приблизно 1 млн 100 тисяч осіб. Наші люди вірять у ЗСУ, чекають Перемоги і звільнення тимчасово окупованих територій", – сказав очільник ХОВА. Він зауважив, що міський транспорт та комунальні служби працюють без збоїв. Люди намагаються відновити свій бізнес, зокрема малий та середній. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися