Задавання потруїти бездомних тварин у Харкові, назвали фейком

Днями у соцмережах розповсюдилася інформація про те, що в Харкові труїтимуть бездомних котів і собак

В Харкові спростували інформацію про те, що ЖЕКам нібито дали негласні вказівки потруїти всіх собак і котів біля будинків. Про це повідомляє КП "Центр поводження з тваринами" в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

"КП "Центр поводження з тваринами" спільно з КП "Жилкомсервіс" та КП "Харківблагоустрій" спростовують цю інформацію і стверджують, що це фейк і провокація", - йдеться у повідомленні.

Так, у Центрі поводження з тваринами кажуть, що в Харкові "практично немає безпритульних собак в житлових кварталах, а чисельність бездомних котів вдається регулювати гуманними методами силами КП "Центр поводження з тваринами" і зоозахисних організацій".

"Кожен день в умовах карантину працівники з благоустрою, ризикуючи своїм здоров'ям, працюють на вулицях міста для підтримки чистоти і порядку, а їх необгрунтовано намагаються звинуватити в жорстокому поводженні з тваринами", - зазначили на КП та нагадали про випадок з цуценям спанієля, якого господар "виховував" табуреткою на балконі. Це побачив двірник та викликав поліцію.

Крім того, харків’янам нагадали, що ЖЕКи в місті розформували ще 14 років тому.

Головне фото: wallpapers

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові не зможуть прооперувати цуценя спанієля, якого жорстоко побив господар. Через підвищеного артеріального тиску щеня може не витримати наркозу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися