В Харківській ОДА з’явилася вакансія

Від кандидата вимагають досвід роботи не менше двох років

В Харківській обласній державній адміністрації оголосили конкурс на посаду директора Департаменту науки і освіти. Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті ХОДА, передають "Коментарі. Харків".

Серед вимог для кандидатів на посаду, вища педагогічна освіта за освітнім ступенем не нижче магістра, досвід роботи на державній службі категорії "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування або на керівних посадах у закладах освіти або наукових установ не менше двох років, вільне володіння державною мовою та знання законодавства.

Крім того, кандидат на посаду повинен мати навички роботи з комп’ютером, певні ділові та особисті якості. Зокрема, мати навички управління та контролю, мати аналітичні здібності та вміти розв’язувати проблеми.

Обіцяють посадовий оклад 12 тисяч гривень та інші виплати відповідно до статті 52 Закону України "Про державну службу".

Для участі у конкурсі необхідно подати заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади держслужби, резюме тощо.  Документи прийматимуть протягом 7 календарних днів. Оцінювання кандидатів проведуть 28 квітня.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині шукали людей, які б погодилися працювати в обсервації. Бажаючих виявилося більше, ніж вакантних місць.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися