В одній з громад Харківщини запрацювало вуличне освітлення

Вуличне освітлення не працює у Харкові та області з 24 лютого.

Нововодолазька громада вирішила частково відновити вуличне освітлення. Із понеділка 23 січня в ОТГ вмикатимуть вуличні ліхтарі за розкладом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію KHARKIV Today.

"Із 23 січня частково відновлюється вуличне освітлення. Час роботи освітлення з 17:00 до 21:00 та з 5:30 до 7:00", - повідомили в громаді.

На періоди планового та екстреного відключення світла вуличне освітлення не буде працювати.

Нагадаємо, вуличне освітлення почали вимикати на початку повномасштабного вторгнення Росії у Харкові та області.

Восени в Сахновщині та Лозовій почали відновлювати вуличне освітлення, але в Харкові це заборонили робити військові, повідомив міський голова Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янам зроблять перерахунок по газу

Харків’яни отримали за грудень неправильні платіжки за спожитий газ. Це обумовлено збоєм у програмному комплексі обліку газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківміськгаз".

Повне роз’яснення міськгазу:

"У грудні 2022 року при здійсненні нарахувань об’ємів природного газу за показниками загальнобудинкових вузлів обліку газу стався збій в програмному комплексі обліку природного газу, який призвів до викривлення нарахованих обсягів природного газу порівняно з фактично розподіленими за звітний період.

Станом на поточну дату АТ "Харківміськгаз" приводить у відповідність нарахування по особовим рахункам, за якими виникло викривлення об’єму внаслідок технічного збою в обліковій системі.

Відкореговані дані будуть передані в установленому законодавством порядку на інформаційну платформу ТОВ "Оператор газотранспортної системи" (до  постачальника) в наступному звітному періоді.

АТ "Харківміськгаз" приносить вибачення за спричинені незручності".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися