Формування ОТГ в Харківській області: нардеп Світлична пообіцяла допомогти ошуканим людям

За словами Юлії Світличної, в Харківській області формування ОТГ відбулося всупереч офіційно оформленим рішенням

Народний депутат України Юлія Світлична зустрілась з мешканцями і головами сільських рад Первомайського району на Харківщині. Про це нардеп повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

"Говорили про розвиток району, міста та формування громад. Люди обурені і засмучені. Їх обманули при формуванні ОТГ", - написала Юлія Світлична.

Як з’ясувалося, формування ОТГ сталося всупереч офіційно оформленим рішенням, думку людей проігнорували та порушили принцип добровільного об`єднання громад.

"Про ці рішення голови рад дізналися з інтернету. З ними ніхто не говорив, навпаки обіцяли інше. Люди вимагають чесного ставлення до себе. Будуть боротися. Я на боці людей, буду допомагати", - запевнила народний депутат.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що народний депутат Юлія Світлична підтримала рішення Кабміну щодо звільнення керівника АТ "Укрзалізниця" Желько Марчека. На думку нардепа, він є яскравим прикладом некомпетентності. Так, він не зміг вирішити ситуацію на Панютинському вагоноремонтному заводі в Харківській області, який знаходиться в управлінні "Укрзалізниці". Примітно, що Юлія Світлична ще кілька місяців тому запропонувала алгоритм дій з виведення підприємства з кризи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися