На Харківщині розшукали підлітка, який втік із лікарні

Хлопець направлявся у гості до хрещеної в Сумську область

В Харківській області розшукали неповнолітнього, який днями втік з лікарні у Богодухівському районі. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про зникнення 17-річного підлітка надійшло до поліції 19 квітня. Медична сестра повідомила, що пацієнт дитячого відділення місцевої лікарні пішов з закладу на прогулянку та не повернувся.

На пошуки дитини задіяли особовий склад поліції Харківщини.  Поліцейські відпрацювали територію кількох районів та лісовий масив. Знайшли підлітка ввечері наступного дня після втечі. У розшуку допомогли небайдужі громадяни. Хлопця виявили у  селі Степанівка Краснокутського району.

Підліток  займався бродяжництвом. Він пояснив, що збирався піти у гості до хрещеної, яка проживає у Охтирці Сумської області.

Жодних подій кримінального характеру з дитиною не сталося. Втікача повернули додому до його опікунів та провели з ним профілактичну бесіду.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові знайшли підлітків, які втекли з інфекційної лікарні. Як з’ясувалося, майже тиждень втікачі гуляли містом. На пошук 13 і 15-річних втікачів був задіяний особовий склад поліції Харківщини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися