На Харківщині коронавірус виявили у мешканців 10 районів області та Харкова

За останню добу COVID-19 підтвердили у мешканців Харкова та Зміївського району області

Станом на ранок, 22 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили 84 випадки коронавірусної хвороби, 7 з них – за останню добу. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Хворобу виявили у мешканців Харкова та Зміївського району. Крім того зареєстрували 13 випадків підозр на коронавірус. Вони також у жителів Харкова та Зміївського району.

Загалом коронавірус підтвердили у мешканців 10 районів області та Харкова. Так, COVID-19 виявили у Харківському, Дергачівському, Валківському, Коломацькому, Зміївському, Вовчанському, Красноградському, Балаклійському, Лозівському і Куп’янському районах області.

Найбільше хворих виявили у Харкові (41 людина) та у Валківському районі (21 чоловік). На третьому місті – Зміївський район. Там зафіксували 6 випадків коронавірусу. 2 з них за останню добу.

З підтвердженим COVID-19 госпіталізували 46 хворих, 29 перебуває на самоізоляції. Троє хворих перебувають у реанімації на кисневій підтримці (масці). На апаратах ШВЛ хворих на коронавірус немає.

З підозрами на COVID-19 госпіталізовано 82 людини, 17 – на самоізоляції.

Також за останню добу від коронавірусу вилікувалися 4 людини.⠀

Загалом за весь період реєстрації на Харківщині зафіксовано 238 випадків підозри на коронавірус, з яких: 84 випадки підтвердили, 55  - спростували, 7 хворих одужали, 2 – померли.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харків’яни почали телефонувати до міського притулку для тварин з проханням взяти собаку в оренду на час карантину, щоб гуляти з нею по парку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися