В міськраді розповіли, скільки потрібно часу, щоб харківське метро відновило свою роботу

Кажуть, що Харків готовий для повноцінного відновлення після карантину

У Харкові повністю готові до відновлення повноцінної роботи міських служб після завершення карантинних заходів. Про це повідомив Харківській міський голова Геннадій Кернес, передають "Коментарі. Харків".

Так, міський голова зазначив, що після завершення карантину Харківський метрополітен зможе відновити перевезення пасажирів протягом 40 хвилин.

Крім того, у міській раді повідомили, що харків'яни можуть бути впевнені у завтрашньому дні, оскільки все необхідне для боротьби з коронавірусом у місті є.

Зокрема, повідомляється, що продовжується придбання обладнання для майбутнього Експертного лабораторно-діагностичного центру інфекційних хвороб та санітарного захисту. Також для опорних міських лікарень закупили нові апарати ШВЛ та діагностичне обладнання, лікарні отримують необхідне фінансування, а медичним установам міста, представникам сфери соцзахисту і городянам безкоштовно роздали маски.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у громадському електричному транспорті Харкова будуть давати безкоштовні маски. Щоб отримати маску пасажири мають звернутися до водія трамваю або тролейбусу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися