COVID-19 підтвердили ще у 4 медиків Харківщини

Серед нових випадків хворобу виявили у лікарів і санітарів

Станом на ранок, 23 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили 18 випадків  захворювання на коронавірус у медичних працівників. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

Чотири з них підтвердили за останню добу. Так, повідомляється, що коронавірус виявили у лікарів і санітарів. Це працівники Валківської ЦРЛ, Харківської міської клінічної дитячої лікарні №16, Обласної психіатричної лікарні №1 (с. Стрілеча).

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що найбільше захворілих на коронавірус медичних працівників працюють у Валківській ЦРЛ.  Крім того коронавірус підтвердили у медпрацівників Харківської міської лікарні №13, Харківської міської поліклініки №25, Інституту патології хребта та суглобів ім. Сітенко, Обласної клінічної лікарні, Обласної психіатричної лікарні №1, Зміївської ЦРЛ та Центру невідкладної допомоги та медицини катастроф. Серед захворілих - лікарі, фельдшери, медичні сестри та інші медичні працівники.

Фото: pixabay

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на ранок, 23 квітня, в Харківській області підтвердили 101 випадок захворювання на коронавірус. 17 з них виявили за останню добу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися