Перший випадок COVID-19 зареєстрували у мешканця Ізюма на Харківщині. Подробиці

84-річного хворого госпіталізували з діагнозом бронхіт

Сьогодні, 23 квітня, у 84-річного мешканця Ізюма Харківської області виявили короанвірус. Про це повідомив Ізюмський міський голова Валерій Марченко, передають "Коментарі. Харків".

Міський голова розповів, що останні 5 років чоловік постійно проживав у дітей в Балаклійському районі на Харківщині. Проте був зареєстрований в Ізюмі.

Днями його доставили в інфекційне відділення центральної міської лікарні "Піщанської Богоматері" в Ізюмі з діагнозом бронхіт. При госпіталізації зробили експрес-тест на коронавірус. Він показав негативний результат. В той же час аналізи, що були направлені до лабораторного центру в Харків, підтвердили коронавірус.

"Хворий знаходився в стабільному стані в інфекційному відділенні нашої лікарні з додержанням встановлених санітарних норм. Після виявлення у нього захворювання його було доправлено до лікувального закладу Харкова", - повідомив міський голова.

Наразі виявляють всіх контактних осіб.

Головне фото: jpgazeta

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 23 квітня, в Харківській області підтвердили 101 випадок захворювання на коронавірус. 17 з них виявили за останню добу. Хворобу виявили у жителів Харкова, Валківського, Дергачівського, Зміївського, Балаклійського та Харківського районів. Госпіталізували 53 хворих. Один з них перебуває в реанімації на кисневій масці.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися