У Харкові дезінфікують будівлі поліції

Обробити дезінфектором обіцяють не тільки приміщення, а й транспорт і зброю

Сьогодні, 24 квітня, у будівлях харківської поліції проводять дезінфекцію. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради, передають "Коментарі. Харків".

Допомагати правоохоронцям боротися з коронавірусом взялася одна з громадських організацій. Вже продезінфікували приміщення Слідчого управлінні ГУ МВС України у Харківській області на Весніна. 

Для дезінфекції використовують генератор гарячого туману. Його вважають найбільш ефективним засобом, оскільки речовина розпорошується і потрапляє в усі щілини, і коронавірусу "сховатися" просто ніде. Приміщення обробляють українським препаратом "Бланідас Актив". Він безпечний для людей, але не для інфекцій. Після дезінфекції приміщення стає чистим приблизно через півгодини. 

Дезінфекцію планують провести у всіх підрозділах міської поліції. Окрім приміщень дезінфікуватимуть транспортні засоби і навіть зброю. Регулярну обробку обіцяють проводити доки не скасують карантин.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області коронавірус виявили у патрульного поліцейського. Ймовірно, він отримав захворювання через родичів. Його жінка та теща працюють у медустанові, де зафіксували випадки COVID-19. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися