Всі 12 людей, які одужали від коронавірусу в Харківській області, мешканці Харкова

Наймолодшому одужавшому від коронавірусу 18 років, найстаршому – 56 років

Станом на ранок, 24 квітня, в Харківській області від коронавірусу одужали 12 людей. 5 з них – за останню добу. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Відомо, що всі одужавші – харків’яни. Наймолодшому – 18 років, найстаршому – 56. Це чоловіки. Всього одужали 6 чоловіків та 6 жінок. Хтось з них повернувся з-за кордону, а хтось контактував з хворими родичами.

Найбільше інформації є першого одужавшого. Він був також і першим хворим, у кого виявили коронавірус в Харківській області. Це чоловік віком до 30 років, який повернувся з Франції. Він перебував на самоізоляції. Через контакт з ним на самоізоляцію також пішли 16 медиків.

У прес-службі Харківської ОДА повідомили, що першим двом одужавши – 26 та 27 років. Це чоловіки. П’ять наступних харків’ян, які перемогли коронавірус, - 56-річний чоловік, 51-річна жінка, 51-річний чоловік, 63-річна жінка та 38-річний чоловік.

За останню добу одужали: 18-річний чоловік, та четверо жінок - 27, 33, 39, 46 років.

Фото: suspilne.media

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 24 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили  118 випадків захворювання на коронавірус. 17 з них – за останню добу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися