Затисло між гаражами: в Харкові городяни врятували цуценя

Охоронці гаражного кооперативу заберуть тварину до себе

Сьогодні, 24 квітня, у Харкові небайдужі городяни врятували цуценя. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook розповіла громадська організація "Порятунок тварин Харків".

Відзначається, що тварина застрягла між гаражами в одному з кооперативів міста. Харків'яни викликали допомогу для цуценяти. Відзначається, що рятувальникові довелося підніматися на дах гаража і саморобним сачком діставати цуценя з щілини.

Цуценя - дівчинку на ім'я Нора волонтери вимиють і нагодують, після чого повернуть до кооперативу, охоронці візьмуть її до себе.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові жінка на очах у перехожих задушила кота. За даними Нацполіції, повідомлення про те, що невідома жінка б'є і душить кота, надійшло до поліції у вівторок, 21 квітня, близько 13:20. Так, 26-річний харків'янин розповів, що це відбувається на вул. 23 Серпня біля зупинки громадського транспорту. 34-річна зловмисниця вела себе неадекватно, тому було прийнято рішення госпіталізувати її до лікарні. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися