У харківському екопарку оселився шетлендский поні

Один із жеребців може брати участь у іпотерапії

У харківський екопарк з Києва приїхали фриз і шетлендский поні.Про це розповіли у відділі комунікації соціально-гуманітарного мультикомплексу.

Так, новими вихованцями екопарку стали вороний фриз Алі і шетлендский поні Леопольд. Примітно, що обидві тварини приїхали з київського кінноспортивного клубу "Набіг". У мультикомплексі відзначають, що зараз тварини знайомляться зі старожилами.

"Алі може скласти пару з однієї з самок фризької коні, і у них з'являться лошата. Леопольд, в свою чергу, має великий досвід роботи з дітьми та може брати участь в іпотерапії", - розповіли співробітники екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що нещодавно на Харківщині в Фельдман Екопарку оселилася пара лосів. В екопарку відзначають, що самець і самка переїхали з Дніпропетровської області. Там вони жили в приватному розпліднику. За мірками лосів, вони досить молоді - Мирону півтора року, а Варвара вдвічі старше його. Співробітники мультикомплексу сподіваються, що через рік-два у новоселів з'явиться потомство. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися