З 1 квітня у громаді на Харківщині дозволили продаж алкоголю

Продаж алкогольних напоїв дозволили з 8:00 до 19:00.

В Ізюмській громаді з 1 квітня дозволили продавати алкогольні напої та речовини, вироблені на спиртовій основі, у магазинах та закладах громадського харчування, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на розпорядження начальника Ізюмської МВА від 31 березня 2023 року.

Згідно з документом є деякі обмеження: алкогольні напої можна продавати з 8:00 до 19:00. Також не можна реалізовувати алкогольні та спиртовмісні напої військовослужбовцям ЗСУ, Нацгвардії та інших військових формувань, а також людям у військовій формі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 1 квітня: які населені пункти під вогнем ворога

Розпочалася чотириста друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни.  Протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних та 16 авіаційних  ударів, здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

31 березня російська федерація завдала чергового ракетного удару по цивільних об’єктах, застосувавши балістичні ракети.

Для авіаударів противник також задіяв 6 ударних БпЛА типу "Шахед-136". Проте, усі вони були знищені нашими захисниками.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів Ветеринарне, Гоптівка, Стрілеча, Глибоке, Нескучне, Бочкове і Бударки на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали населені пункти, що поряд з лінією бойового зіткнення: Кам’янка, Фиголівка, Масютівка, Синьківка, Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися