НАБУ завершило розслідування справи одіозного харківського лісника Сиси

За версією слідства лісник дав 100 тисяч доларів хабара детективу

Днями НАБУ і САП завершили розслідування стосовно колишнього директора Гутянсього лісгоспу на Харківщині Віктора Сиси, якого підозрюють у наданні хабара детективу. Про це повідомляє прес-служба НАБУ, передають "Коментарі. Харків".

Матеріали слідства для ознайомлення стороні захисту відкрили у п’ятницю, 24 квітня. Після цього обвинувальний акт скерують до суду.

За даними слідства, керівник держлісгоспу запропонував детективу Національного бюро неправомірну вигоду за вирішення питання про закриття кримінального провадження, в межах якого розслідують протиправне відчуження значних обсягів необлікованої деревини та продаж лісоматеріалів за заниженими цінами. 30 жовтня 2019 року керівника держлісгоспу затримали "на гарячому". Наступного дня йому повідомлено про підозру за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч.3 ст.369 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що відомого харківського лісника Віктора Сису, який є фігурантом у кількох кримінальних справах, звільнили з посади директора Гутянського лісгоспу у січні поточного року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися