За останню добу на Харківщині померли ще 2 хворих на коронавірус

Загалом в Харківській області зареєстрували 4 смерті від коронавірусу

Станом на ранок, 27 квітня, в Харківській області померли ще 2 хворих на коронавірус. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

Повідомляється, що померлі двоє мешканців Харкова. Чоловіки 37 та 68 років. У них були супутні захворювання, зокрема, токсичний гепатит. Відомо, що вони перебували у обласній інфекційній лікарні.

Таким чином на Харківщині вже зареєстрували 4 смерті від коронавірусу. Перші дві померлі – пенсіонерки із Високопілля Валківського району.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 20 квітня на Харківщині зафіксували другу смерть від коронавірусу. Померла 70-річна мешканка Високопілля Валківського району. Відомомо, що вона контактувала з першою жінкою, яка померла від коронавірусу. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що першою жертвою коронавірусу на Харківщині стала 71-річна пенсіонерка, яка торгувала свічками в церкві у Високопіллі. ЇЇ з двосторонню пневмонією госпіталізували до Валківської ЦРЛ. Вона перебувала у важкому стані на штучній вентиляції легенів. Жінка померла 15 квітня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися