Харків’янам можуть зробити перерахунок за газ: подробиці

У випадку руйнування житла мешканцям Харківської області можуть перерахувати вартість послуг з розподілу природного газу.

Власникам, домоволодіння яких постраждали внаслідок бойових дій на території Харківської області, можуть провести перерахунок вартості послуг з розподілу природного газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Перерахунок або призупинення нарахувань здійснюється у разі пошкодження газорозподільної інфраструктури та об’єктів споживачів, що позбавило їх можливості користуватися послугами з розподілу та споживання газу.

Для здійснення перерахунку споживачу необхідно:

1. Звернутися до органів місцевого самоврядування або ДСНС для фіксування факту пошкодження/руйнування житла, отримання відповідного Акту та документу, що підтверджує дату пошкодження/руйнування.

2. Надати до Центру обслуговування клієнтів АТ "Харківгаз" наступні документи:

- Акт про пошкодження/зруйнування житлового будинку та документ, що підтверджує дату пошкодження/зруйнування (надається Органами державної влади, ДСНС);

- фото пошкодженої/зруйнованої домівки;

- копії паспорту та ідентифікаційного коду;

- свідоцтво про право власності на житло.

Звернення до АТ "Харківгаз" можна надіслати листом, надати особисто або надіслати електронною поштою:

- ЦОК Мереф‘янського відділення:

м. Мерефа, вул. Дніпровська, 273

тел. (057) 748 49 22,

[email protected]

 - ЦОК Дергачівського відділення:

м. Дергачі, вул. Каштанова № 5,

тел. (097) 054 65 85

[email protected]

- ЦОК Зміївського відділення:

м. Зміїв, Таранівське шосе,1а;

тел. (067) 673 32 67

[email protected]

- ЦОК Красноградського відділення:

м. Красноград, вул. Преображенська, б.5;

тел. (067) 503 07 47,

[email protected]

- ЦОК Куп‘янсього відділення:

м. Ізюм, вул. Різдвяна, 2;

тел. (067) 551 26 07, (067) 551 26 92

[email protected]

- ЦОК Чугуївського відділення:

м. Чугуїв, вул. Жадановського, 3;

тел. (098) 712 69 57

[email protected]

Рішення щодо проведення перерахунку приймає відповідна комісія АТ "Харківгаз". Перерахунок проводиться за період з дати пошкодження/зруйнування об’єкту та призупинення роботи газових мереж до дати відновлення можливості користуватися природним газом споживачам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У квітні харків’яни отримають нові платіжки за газ: деталі

На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", "АТ Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля. Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни", – зазначають у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися