Понад 5 тонн гуманітарної допомоги доставили у громаду Харківщини

Гуманітарний вантаж людям доставили поліцейські та волонтери.

Харчові продукти тривалого зберігання, свіжий хліб, картоплю, дитяче харчування, дитячі речі, підгузки, іграшки та солодощі передали родинам, що втратили житло, а також малозабезпеченим громадянам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Доставили гуманітарний вантаж мешканцям міста Ізюм та Ізюмського району помічник начальника ГУНП в Харківській області з гуманітарних питань В’ячеслав Марков за підтримки волонтерів з міста Києва.

До відділення гострої медичної допомоги передали необхідні медичні препарати, медикаменти, експрес-тести на коронавірусну хворобу, хліб, картоплю та енергетичне харчування.

Мешканцям Ізюмському будинку для людей похилого віку доставили ліки, продукти та великодні паски.

У притулок для тварин, де утримуються домашні улюбленці, що залишилися без господарів,  привезли 500 кілограмів сухого корму.

Також продукти харчування та медикаменти передали українським військовим.

А у зруйнованому внаслідок російських бомбардувань центральному парку міста Ізюма поліцейські та волонтери висадили саджанці легендарних київських каштанів, які були привезені зі столиці України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У квітні харків’яни отримають нові платіжки за газ: деталі

На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", "АТ Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля. Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни", – зазначають у газовій компанії.



Наталія

17 квітня 2023, 13:05

Потребую допомоги продукти, гігієною та одягом

Наталія

15 квітня 2023, 19:29

Як отримати допомогу продукцією і гігієною

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися