Коронавірус: Харківська область лідирує за кількістю виявлених хворих. Цифри

За останню добу Харківська область поставила власний антирекорд

Станом на ранок, 27 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили  196 випадків захворювання на коронавірус. 49 з них – за останню добу.  Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

За даними МОЗ за останню добу найбільша кількість підтверджених в Україні випадків COVID-19 зафіксована саме у Харківській області. Потім йдуть: Закарпатська область (46 випадків), Чернівецька область (34 випадки) та Київ (32випадки).

Захворілі – мешканці Харкова (30 за останню добу), Зміївського (16 за останню добу), Лозівського (2  випадки за останню добу) та Богодухівського (1 випадок за останню добу) районів області. 

Найбільше хворих у Харкові (100 випадків), Зміївському (30 випадків) та Валківському (24 випадки) районах області.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що за останню добу на Харківщині померли ще 2 хворих на коронавірус. Це харків’яни 37 та 68 років. Повідомляється, що у них були супутні захворювання, зокрема, токсичний гепатит. Відомо, що вони перебували у обласній інфекційній лікарні. Загалом в Харківській області зареєстрували 4 смерті від коронавірусу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися