В Харківській області коронавірус виявили у немовляти. Статистика

Наймолодшому захворілому на Харківщині – 6 місяців

Станом на ранок, 28 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили  221 випадок захворювання на коронавірус. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

За останню добу на Харківщині виявили 25 нових випадків захворювання на COVID-19. Захворіли мешканці Харкова, Валківського, Харківського, Зміївського, Балаклійського, Ізюмського, Вовчанського, Лозівського  районів. Повідомляється, що пацієнт з коронавірусом із Лозівського району наразі знаходиться на тривалому лікуванні у психіатричній лікарні в Стрілечій, де днями виявили осередок COVID-19.

Наймолодшій захворілій - 6 місяців. Це сталося у Валківському районі.

"Дівчинка перебуває на самоізоляції з батьками. Двічі на день здійснюється щоденний моніторинг стану здоров’я дитинки та матері. Дитина активна, зростає та розвивається відповідно до віку, скарг щодо її здоров’я мати не пред’являє", - повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

Усього з підтвердженим діагнозом COVID-19 госпіталізували 91 людину. З них троє хворих підключені до апаратів ШВЛ. 109 людей - на самоізоляції.

З підозрою на коронавірус госпіталізовали 81 людину, 29 - перебуває на самоізоляції.

Ще двоє людей одужали.

За весь період реєстрації зафіксували 445 випадків підозр на COVID-19, з них 38 за останню добу. 221 випадок підтвердили, 114 спростували, 17 людей одужало, 4 -  померло.

Крім того, в ХОДА звернули увагу на зміни на карті в інфографіці - оскільки 12 захворілих (1 - Лозівський район, 4 - Чугуївський район, 3 - Зміївський район, 2 - Богодухівський район, 1 - Зачепилівський район, 1 - Ізюмський район) перебувають на тривалому лікуванні в Обласній психіатричній лікарні №1, відсьогодні їх випадки відображатимуться в Харківському районі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що третину всіх хворих на коронавірус на Харківщині виявили за останні дві доби.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися