У Харкові тролейбус змінить маршрут

Це пов’язано з ремонтом проїжджої частини

З середи, 29 квітня, в Харкові тролейбус №6  змінить свій маршрут. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської міської ради.

Повідомляється, що за новим маршрутом тролейбус курсуватиме три дні: 29, 30 квітня та 1 травня. 

В міськраді з посиланням на Департамент інфраструктури повідомляють, що це пов'язано з ремонтом проїжджої частини по вулиці Деповський. Руху транспорту обмежать на ділянці від вулиці Валдайської до вулиці Південнопроектної. Обмеження діятиме щодня з 9:00 до 17:00 .

На цей період рух транспорту здійснюватиметься вільною від виконання робіт смугою, а рух тролейбусів заборонять по вулиці Валдайській, Деповській і вулиці Південнопроектній, на ділянці від розворотного кола "Залізнична станція "Основа" до проспекту Гагаріна.

У зв’язку з цим тролейбус №6 курсуватиме так: вулиця Університетська - провулок Соляниківський - провулок Подільський - вулиця Вернадського - проспект Гагаріна - вулиця Аерофлотська - розворотне коло "Аеропорт".

Фото: kh.vgorode

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові з 27 квітня на вулиці Аерофлотської на місяць обмежили рух транспорту. Це пов'язано з ремонтом асфальтобетонного покриття проїжджої частини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися