У Харківській області завтра видаватимуть гуманітарну допомогу (АДРЕСИ)

Мешканці Харківщині можуть отримати продуктові набори.

Завтра, 21 квітня, з 11:00 у церкві “Світло Євангелія" (вул. Соборна, 22/1) за підтримки БФ "Ангели спасіння" відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Балаклійську МВА.

Запрошуються жителі, які мешкають за наступними адресами:

вул. Алієва (приватний сектор), вул. Алієва, 70, 70А, 5, в’їзд Алієва, вул. Соборна, 48,46,50,42,30,34,36,38, вул. Армійська, вул. Соборна (приватний сектор).

При собі необхідно мати паспорт.

Також у Старосалтівській громаді повідомили, що мешканці смт Старий Салтів , які з будь-якого приводу не змогли отримати гуманітарну допомогу в квітні 2023 року – запрошуються 21 квітня з 9 години до 15 години отримати харчову гуманітарну допомогу за адресою: смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21 (Будинок культури).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Проблема паркування у Харкові: коли можуть евакуювати автомобіль

Паркування у дворах багатоквартирних будинків стало великою проблемою для водіїв та комунальників Харкова.

Безпекова ситуація у Харкові все ще не налагодилася – час від часу місто та мирні мешканці піддаються ворожим обстрілам з боку російського Бєлгорода. Проте багато людей з початку повномасштабного вторгнення повернулося у Харків, також у місті знайшли свій дім багато вимушених переселенців. У лютому 2023 мер Харкова Ігор Терехов повідомляв, що у місті проживає близько 1 млн 100 тисяч людей, а значить, що стає більше і автівок, які ніде паркувати.

Комунальне підприємство "Комплекс з вивозу побутових відходів" постійно повідомляє про випадки неправильного паркування автомобілів на прибудинкових територіях, а саме поблизу сміттєвих контейнерів, що заважає вивозу побутових відходів та проїзду комунальної техніки.

Журналіст сайту "Коментарі. Харків" звернулася до експертів за коментарями: як діяти у такій ситуації водіям та комунальникам, а також – як можливо вирішити цю проблему?



Александр

12 травня 2023, 17:47

Третий месяц не дают гуманитарку в селе Чепель Изюмского района.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися