У Харкові встановлять новий світлофор та організують безпечний перехід

Світлофор з’явиться на вулиці Героїв Праці в районі гідропарку

У Харкові на вулиці Героїв Праці біля входу у Журавлівський гідропарк, з'явиться світлофор. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської міської ради.

В міськраді повідомляють, що на цьому місці спостерігається постійний швидкісний потік машин. Це нерідко призводить до дорожньо-транспортних пригод, в тому числі за участю пішоходів. Оскільки і гідропарк, і сосновий бір відвідують багато харків’ян, світлофор і новий пішохідний об’єкт, якій обіцяють збудувати на цій ділянці, дозволять безпечно перетинати проїжджу частину. Перехід обіцяють освітлити та облаштувати "острівцем безпеки". В міськраді кажуть, що світлофор запрацює найближчими тижнями.

Крім того, повідомляється, що наступним масштабним об'єктом реконструкції стане перетин Московського проспекту з вулицею Польовою в районі Велозаводського моста. Там обіцяють зробити розмітку і перенести межі проїжджої частини. Планують зарегулювати всі в'їзди і виїзди з Московського проспекту та організувати безпечну посадку-висадку пасажирів трамваю.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що з середи, 29 квітня, у Харкові тролейбус №6 на три дні змінить свій маршрут. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися