У Харківському апеляційному суді новий керівник

Голову суду обирали шляхом таємного голосування

Сьогодні, 29 квітня у  Харківському апеляційному суді обрали нового голову судової установи. Про це повідомляє прес-служба суду, передають "Коментарі. Харків".

Обирали керівника на загальних зборах суддів шляхом таємного голосування.

Повідомляється, що Олена Грошева розпочала суддівську кар’єру у 1993 році на посаді судді Орджонікідзевського районного суду Харкова. В суді  апеляційної інстанції працює 18 років - починаючи з 2002 року. З 2011 року займає керівні посади  в суді апеляційної інстанції.  

Фото: 057.ua

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові пішла з життя голова апеляційного суду Антоніна Колтунова. Вона працювала у судовій системі близько 40 років. Апеляційний суд в Харкові очолювала останні 5 років. Була Заслуженим юристом України. Мала численні державні та громадські визнання і нагороди.

Також "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові в будівлі Окружного адміністративного суду шукали вибухівку. До поліції на номер "102" надійшло повідомлення про те, що на площі Свободи, 6 закладено вибуховий пристрій. За цією адресою розташовані також приміщення Північного корпусу ХНУ ім. Каразіна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися