У Харківській області сьогодні видадуть одяг та продукти: адреси

Сьогодні у двох громадах Харківщини будуть видавати гуманітарну допомогу.

Так, внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані в місті Балаклія, запрошуються 5 травня, з 09:00 до 13:00 до приміщення спортивної зали Балаклійського ліцею 1 (вул. Соборна, 98) для отримання гуманітарної допомоги у вигляді одягу (куртки) ковдр та господарчих наборів (ящик на родину). Про ц повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

При собі необхідно мати паспорт та довідки ВПО.

Також у Борівській громаді 5 травня з 09:00  в приміщенні Борівського ФОКу здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані в смт Борова у 2022-2023 роках і не отримують гумдопомогу на вулицях, де тимчасово проживають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався сильний вибух: є постраждалі

В Ізюмському районі тракторист зазнав численних ушкоджень, підірвавшись на міні

3 травня близько 15:00 стався черговий підрив сільськогосподарської техніки на залишеному окупантами вибуховому пристрої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Рухаючись по ґрунтовій дорозі у полі за межами с. Погонівка Барвінківської громади, трактор потрапив на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 58-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Наразі медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також був пошкоджений інший трактор, що проїжджав повз.

У Харкові почали масштабне відновлення: які будинки в пріоритеті

Бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" почали підготовку 6,5 тис. будинків комунальної форми власності до експлуатації в осінньо-зимовий період. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківводоканал". Які будинки будуть ремонтувати першими – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися