У домівках харків’ян знов відключать воду

Через ремонтні роботи всі райони Харкова частково залишаться без води

Сьогодні, 3 лютого, частину будинків в Харкові відключать від  водопостачання. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у КП "Харківводоканал".

Воду частково відключать у всіх районах міста. У КП повідомили, що це пов’язано із проведенням ремонтно-відновлювальних робіт.

Закінчити роботи та повернути водопостачання у домівки обіцяють ввечері о 20:00. 

З повним переліком адрес, за якими водопостачання буде тимчасово припинене, можна ознайомитися на сайті КП "Харківводоканал".

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що цих вихідних водопостачання через ремонтні роботи частково припинялося у 7 районах міста.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові зміняться тарифи на послуги водопостачання та водовідведення. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, розглянула пропозицію КП "Харківводоканал" щодо зміни тарифів та затвердила новий тариф на водопостачання на рівні 12,69 гривень за кубометр. Слід зазначити, що підприємство просило підвищити його ще більше. Сьогодні ж вартість постачання у Харкові кубометру води становить 10,21 гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися